UITLEG ACTIVITEITEN AGENDA

Voor Beleef Lauwersoog maken we gebruik van een online activiteiten agenda. Op deze pagina vindt u extra uitleg over hoe u deze online agenda kunt gebruiken. We behandelen de volgende punten:

– Stappenplan aanmelden voor activiteit
– Activiteiten & Corona Maatregelen

Komt u er ook met deze uitleg niet uit? Geen zorgen. 

U mag altijd contact met ons opnemen. 

Algemene Informatie

De online agenda toont alle ingeplande activiteiten van Beleef Lauwersoog. Zo kunnen meerdere groepjes/gezinnen mee op dezelfde activiteit. U kunt uw groep/gezin via de online agenda aanmelden.

Stap 1: Klik op de activiteit – op de dag en tijdstip van uw keuze – waar u aan deel wilt nemen. U krijgt een klein scherm te zien met extra informatie over de activiteit. 

Stap 2: Klik op ‘Boeking Toevoegen’ om u aan te melden voor deze activiteit.
Er wordt om contact informatie gevraagd zoals uw naam, email en telefoonnummer.
Bij ‘Aantal‘ vult het aantal mensen in dat meegaat.

Activiteiten & Corona Maatregelen

Om de verspreiding van Corona tegen te gaan maken we op alle rescueboot tochten gebruik van mondkapjes. Deze dient u zelf mee te nemen. 
We maken gebruik van mondkapjes – ondanks dat we in de buitenlucht zijn –  omdat  er geen 1,5 meter afstand van elkaar kan worden gehouden op de rescueboot.

Voor de Land Rover Safari gebruiken we ook mondkapjes. Dit omdat we in een afgesloten kleine ruimte zitten tijdens het rijden. Ook als het gezelschap volledig bestaat uit een huishouden is een mondkapje verplicht vanwege de chauffeur.

Melding over COVID-19  

Gesloten vanwege Corona Maatregelen en verbouwingen van De Noorman:
Waddenpaviljoen De Noorman en Beleef Lauwersoog zijn minimaal gesloten tot eind januari.

Schrijf je in voor de Beleef Nieuwsbrief en we houden je op de hoogte als De Noorman en Beleef Lauwersoog activiteiten weer open gaan.
(U kunt zich ook ten alle tijden tijden inschrijven onderaan iedere pagina.)

U heeft zich aangemeld voor de nieuwsbrief.

Er is iets niet goed gegaan... Ververs de pagina en probeer het opnieuw.

Ik ben op de hoogte van de Privacy Policy en geef toestemming dat mijn persoonlijke gegevens gebruikt mogen worden om contact op te nemen over mijn reservering, vraag of opmerking.