TROUW ARRANGEMENTEN

Als bruidspaar hebben jullie wellicht al een idee wat jullie graag willen voor jullie bruiloft, of weten jullie het misschien nog helemaal niet. In beide gevallen is het handig om te weten welke mogelijkheden er zijn, en wat die ongeveer kosten.

We hebben veel voorkomende verzoeken gebundeld en er praktische arrangementen van gemaakt. Bekijk ze in het kort hieronder, of download ons uitgebreide trouwarrangementen prijslijst met alle mogelijkeden. 

Onderstaande mogelijkheden zijn slechts voorbeelden, alles naar jullie wensen aan te passen. 

BRUILOFT PRIJSLIJST

Klik op onderstaande knop om een uitgebreide prijslijst te downloaden van onze mogelijkheden.

Keuze gemaakt?

Of juist hulp nodig bij uw keuze? Neem gerust contact met ons op of gebruik het contact formulier.

Goed om te weten!

  • Elk arrangement is inclusief verse bloemen op tafel en vuurkoven op het terras.

  • Spectaculaire aftocht maken? Stap als bruidspaar aan het einde van de avond in een van onze boten en vaar jullie nieuwe leven tegemoeten onder begeleiding van feestelijk vuurwerk. € 195,-
  • We kunnen elke locatie omtoveren en naar uw wensen versieren en aankleden. Ook thema feesten horen tot de mogelijkheden.

  • Speciale wensen, speciaal dieet of iets anders wat je niet op de lijst hebt zien staan? Geef het aan ons door, en wij gaan het voor jullie regelen.

TROUW ARRANGEMENT - BRONS

Ons meest bescheiden trouw arrangement voor het feest dat na alle plechtigheden plaats vind.

Een feestelijke avond waarbij je onbezorgd en onbeperkt  kan drinken en waar regelmatig een koud en warm hapje rond gaat. 

Ongeveer  4 uren
(Bijv: 20:00 – 0:00 uur)

Prijs per persoon
€ 35,95

TROUW ARRANGEMENT - ZILVER

In dit arragement wordt een onderscheidt gemaakt tussen middag en avond gasten. 

Voor de middag gasten een bubbelend welkom, een heerlijk diner met de (ijs)bruidstaart als dessert, uiteraard inclusief drinken.

Voor de avond gasten ligt de nadruk op het feest en kan er onbeperkt gedronken worden en zullen er regelmatig koude en warme hapjes rondgebracht worden. Als het feest op zijn einde loopt wordt er nog afgesloten met een lekkere hap zoals bijvoorbeeld een puntzak patat of een broodje warme beenham.

Ongeveer  7 uren
(Bijvoorbeeld 17:00 tot 0:00)

Middag (17:00 tot 20:30)
Avond (20:30 tot 0:00)

Prijs p.p. – Hele dag
€ 96,50

Prijs p.p. – Alleen middag
€ 59,95
Prijs p.p. – Alleen avond
€ 36,50

TROUW ARRANGEMENT - GOUD

In dit arragement wordt een onderscheidt gemaakt tussen middag en avond gasten. 

Voor de middag gasten onder andere een bubbelend welkom, gevolgd door het aansnijden van de bruidstaart. Een heerlijk diner met dessert, uiteraard inclusief drinken.

Voor de avond gasten ligt de nadruk op het feest. Gasten worden ontvangen met een feestelijke cocktail en kan er onbeperkt gedronken worden. Er zullen er regelmatig luxe koude en warme hapjes rondgebracht worden. Als het feest op zijn einde loopt wordt er nog afgesloten met een lekkere hap zoals bijvoorbeeld een puntzak patat of een broodje warme beenham.  

Ongeveer  8 uren
(Bijvoorbeeld 16:00 tot 0:00)

Middag (16:00 tot 20:30)
Avond (20:30 tot 0:00)

Prijs p.p. – Hele dag
€ 100,45

Prijs p.p. – Alleen middag
€ 59,95
Prijs p.p. – Alleen avond
€ 44,50

TROUW ARRANGEMENT - PLATINA

In dit arragement wordt een onderscheidt gemaakt tussen middag en avond gasten. 

Voor de middag gasten onder andere een hartelijk welkom op één van onze schepen. Gevolgd door het aansnijden van de bruidstaart en voldoende tijd voor een gezellige borrel. Alles terwijl we rustig over het Lauwersmeer of over de Waddenzee varen. Vervolgens een heerlijk diner, aan boord van het schip, met dessert, uiteraard inclusief drinken. Vervolgens terug naar wal om het feest voort te zetten met de avond gasten. 

Voor de avond gasten ligt de nadruk op het feest. Gasten worden ontvangen met een welkomst drankje en hapje, vervolgens kan er onbeperkt gedronken worden. Er zullen er regelmatig extra luxe koude en warme hapjes rondgebracht worden. Als het feest op zijn einde loopt wordt er nog afgesloten met een lekkere hap zoals bijvoorbeeld een puntzak patat of een broodje warme beenham. 

Ongeveer  9 uren
(Bijvoorbeeld 15:00 tot 0:00)

Middag (15:00 tot 20:30)
Avond (20:30 tot 0:00)

Prijs p.p. – Hele dag
€ 121,75

Prijs p.p. – Alleen middag
€ 76,50
Prijs p.p. – Alleen avond
€ 45,25

TROUW ARRANGEMENT - DIAMANT

In dit arragement wordt het hele bruiloftsfeest aan boord van de MS Silverwind gevierd al varend over de Waddenzee.

Geniet van prachtige uitzichten en een schitterende ondergaande zon. Als het weer het toelaat kunt u ook nog even een uitstap maken naar een zandplaat om nog wat prachtige foto’s te schieten.

Aan boord kan ongestoord genoten, gefeest, gedronken en gegeten worden. Inclusief een heerlijk vier gangen diner, en een groots feest nadien. De DJ of band kan gewoon mee op het schip. Uiteraard met onbeperkt drinken, en veel luxe koude en warme hapjes. 

Ook nog een grandioze aftocht maken? Laat u als bruidspaar aan het einde van het feest van het schip halen met een snelle reddingsboot. Vaar samen jullie nieuwe toekomst tegemoet onder begeleiding van feestelijk vuurwerk!

Ongeveer  8 uren
(Bijvoorbeeld 16:00 tot 0:00)

Prijs per persoon
€ 169,95