INTERACTIEVE GPS GAMES

Gewapend met een GPS app ga je met het team op een actieve en spannende manier de natuur tegemoet. Een fantastische en interactieve manier om het gebied rondom het Lauwersmeer en de Waddenzee te ontdekken. Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en vrijgezellenfeesten. 

CONTACT FORMULIER

Dan houden we je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe last-minute evenementen.

Interactief GPS Spel – Ontdek de natuur, samen
Trek er samen op uit en ontdek de natuur al spelend. Ga te voet de uitdaging aan en werk met elkaar samen om het spel uit te spelen. We hebben verschillende soorten spellen met ieder hun eigen opzet. 

Het GPS Spel werkt via een app. Voor het GPS spel heeft iedereen zijn eigen (volledig opgeladen) telefoon met internet verbinding nodig. 

Alle spellen duren ongeveer 2,5 uur.

Prijs: € 29,- (per persoon)

Break out!
Iedereen kent ondertussen de escaperoom. Dit spel lijkt erop maar speelt zich buiten af. Door de 3-cijferige code in de juiste volgorde en binnen de tijd in te vullen krijg je de locatie waar je uit kan breken. Lukt het jou en je team om binnen de tijd uit te breken?

Kenmerken
Logisch nadenken en handelen
Werken onder tijdsdruk
Cryptische aanwijzingen

Aangeraden minimum groepsgrootte
10

Ben jij de Mol?
Niemand in je team is te vertrouwen, want één iemand is de mol en saboteert de opdrachten. Strijdt tegen het andere team, doe de opdrachten beter dan hun en ontmasker tegelijkertijd de mol in je eigen team. Welk team haalt de meeste punten binnen, en ontmaskerd de mol? 

Kenmerken
Opdrachten uitvoeren/saboteren
Liegen en bedriegen
Goed op je teamgenoten letten

Aangeraden minimum groepsgrootte
10

Crazy 88
Hoe ver durf jij te gaan om punten te scoren? Hoe gek willen jij en je team doen om te winnen? Een gek, hilarisch en onvergetelijk spel. Voer knotsgekke opdrachten uit, en fotografeer ze als bewijs. Hoe gekker, hoe meer punten.   

Kenmerken
Schaamteloos
Hilarisch
Speciaal gemaakt voor vrijgezellenfeesten & vriendengroepen

Aangeraden minimum groepsgrootte
10

The Mythe
Hoe creatief is jullie brein? Vind geheime locaties en krijg zinsdelen of onderwerpen over het verhaal/mythe. Vind steeds meer locaties en langzaam begint een rode lijn van een verhaal/mythe zichtbaar te worden. Het team dat de beste mythe ontdekt, wint! 

Kenmerken
Creatief denken is zeker een pré
Verhalen schrijven
Humoristisch

Aangeraden minimum groepsgrootte
10

The Code
Gebasseerd op de ‘Da Vinci Code’ een spel voor groepen die graag hun hersenen laten kraken. Los de cryptische boodschappen op en laat je leiden naar geheime plekken. Los met je team als eerste de raadselachtige boodschappen op en vind de ‘Heilige Graal’. 

Kenmerken
Cryptische raadsels
Competitief
Actief & Nadenken

Aangeraden minimum groepsgrootte
20

CSI
Er is een moord gepleegd, het bewijsstuk dat naar de dader wijst is verdwenen. Los met je team alle geheimend en raadsels op en raad de dader. Met de naam van de dader kun je de locatie van het bewijsstuk vinden. Bemachtig als eerste het bewijsstuk en win het spel!

Kenmerken
Detective spelen
Geheime locaties en raadsels
Competitief

Aangeraden minimum groepsgrootte
10

Opgejaagd
Speel het spel met twee groepen, ”Lopers” en ”Jagers”. De lopers proberen zoveel mogelijk plekken te vinden maar moeten verplicht naar 5 gouden hotspots. De jagers zoeken eerst naar de kaart met daarop die 5 gouden hotspots en proberen daarna zoveel mogelijk lopers op te jagen.

Kenmerken
Kat & Muis spel
Sportief
Tactisch

Aangeraden minimum groepsgrootte
30

Spel op maat
Het is ook mogelijk een spel speciaal voor jouw uitje/bedrijf te maken, of een bestaand spel aan te passen. Dat maakt deze spellen uitermate geschikt voor bijvoorbeeld teambuilding uitjes. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Op Schiermonnikoog
Spellen kunnen zowel aan wal als op het eiland van Schiermonnikoog worden gespeeld. Zo tover je het hele eiland om tot jullie persoonlijke speelveld! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.