WANDEL- OF FIETSTOCHT MET EEN GIDS

Het Lauwersmeergebied leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en/of fietstochten. Voor groepen een ontspannen manier om een lekker samen te zijn en tegelijkertijd het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer te ontdekken.

We bieden de mogelijkheid om dit te doen onder begeleiding van een ervaren gids. Het maakt de tocht extra interessant omdat deze gids je van alles kan vertellen over het gebied, haar inwoners en de natuur ontwikkeling. 

CONTACT FORMULIER

Dan houden we je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe last-minute evenementen.

Wandel- of fietstocht met een boswachter
Of u nou gaat wandelen of fietsen, Lauwersoog heeft tal van prachtige routes. Door deze samen met een gids af te leggen kom je van alles te weten over dit bijzondere stukje natuur. Omdat de gids het Nationaal Park goed kent komt u op de mooiste plekken die je anders snel over het hoofd zou zien. 

Duur:                     +/- 2 uur
Prijs voor gids:    € 80,-

De beste route
Er zijn diverse verharde en overharde wandelroutes rond het Lauwersmeer en door het bos van Lauwersoog. Tal van rustige stukken natuur waar je je ogen uit kan kijken. 

Afhankelijk van de groepsgrootte en samenstelling ervan adviseren we graag een geschikte route. Er zijn wandelroutes met verharde paden en geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. 

Wandelen
Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over wandelroutes in de buurt van Lauwersoog. 

Shuttle service
Als u graag een route wil lopen waarvan het startpunt elders ligt, en u niet (voldoende) vervoer heeft om daar te komen, brengen we u graag heen en weer met onze shuttlebus. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.