We zijn gesloten vanwege Corona

Helaas moeten we vanwege de huidige corona situatie in Nederland de deuren weer sluiten. Dit omdat het aantal besmettingen flink is opgelopen in de afgelopen weken. De overheid hoopt met een ‘intelligente lockdown’ de situatie weer onder controle te krijgen. De horeca zal minimaal 2 weken, maar waarschijnlijk 4 weken lang gesloten blijven. 

Met de tijdelijke sluiting van Waddenpaviljoen De Noorman hebben we besloten om ook de activiteiten van Beleef Lauwersoog op dit moment te sluiten. We begrijpen dat dit vervelend is voor de mensen die op dit moment de herfstvakantie vieren in Lauwersoog en omgeving.

We hopen natuurlijk dat met deze maatregelen de situatie snel weer onder controle is zodat we onze deuren weer op verantwoorde wijze kunnen openen! 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en een seintje krijgen zodra we weer open mogen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, rechts onder op deze pagina. 

Melding over COVID-19  

Gesloten vanwege Corona Maatregelen en verbouwingen van De Noorman:
Waddenpaviljoen De Noorman en Beleef Lauwersoog zijn minimaal gesloten tot eind januari.

Schrijf je in voor de Beleef Nieuwsbrief en we houden je op de hoogte als De Noorman en Beleef Lauwersoog activiteiten weer open gaan.
(U kunt zich ook ten alle tijden tijden inschrijven onderaan iedere pagina.)

U heeft zich aangemeld voor de nieuwsbrief.

Er is iets niet goed gegaan... Ververs de pagina en probeer het opnieuw.

Ik ben op de hoogte van de Privacy Policy en geef toestemming dat mijn persoonlijke gegevens gebruikt mogen worden om contact op te nemen over mijn reservering, vraag of opmerking.