ZANDPLAAT DINER

Stap op bij de MS Noorman en laat je vervoeren naar een magische plek midden in de Waddenzee. Laat je door ons afzetten op een zandplaat waar een tafel op jullie staat te wachten. 

Waan jullie helemaal alleen op de wereld. Volledig omringd door de golven van de zee, het uitgestrekte zand en een ultiem gevoel van privacy. Laat tijdens dit magische moment je smaakpupillen verwennen met een verfijnd meergangen diner (of lunch), uiteraard met een gekoelde fles bubbels. 

Previous
Next

Inclusief vervoer naar de
zandplaat en terug

Proosten met een ultiem gevoel
van privacy en rust

Een zandplaat diner kan enkel worden georganiseerd tijdens laag water

Zandplaat Diner
Waan jullie helemaal alleen op de wereld, omringd door de Waddenzee. Geniet van ultieme privacy en rust tijdens een romantisch diner op een zandplaat midden in de Waddenzee.

Een zandplaat diner (of lunch) kan enkel tijdens laag water plaatsvinden. We vertellen je graag wanneer het laag water is op jouw gewenste datum. 

Prijs:   € 199,- p.p.

Duur:     3 uur

Boek nu via het contactformulier onderaan deze pagina.

Samenstelling van het diner of lunch
Het voelt op de zandplaat niet alleen alsof jullie ver weg van de bewoonde wereld zijn, dat zijn jullie ook. Dus ook ver weg van onze keuken.

Daarom stellen we vooraf, en in overleg, een speciaal menu samen. 

Over de zandplaat
Een zandplaat is eigenlijk gewoon de zeebodem. Deze komt droog te liggen bij laag water en bestaat uit hard zand. Je kan hier dan ook prima op lopen en is te vergelijk met een strand. 

Voor dit diner, of lunch, brengen we jullie naar de Engelsmanplaat. Deze zandplaat ligt op ongeveer 5 km afstand van de kust, tussen Schiermonnikoog en Ameland in. Net iets kleiner dan één vierkante kilometer.

Contact Formulier

Een zandplaat diner kan alleen tijdens laag water. Wij laten weten of jouw voorkeursdatum en -tijd mogelijk is.
Beschrijf hier uw vraag. Wilt u een diner of lunch boeken? Dan kunt u hier eventuele opmerkingen of vragen beschrijven.
Dan houden we je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe last-minute evenementen.