Over ons

01 Over ons

Beleef Lauwersoog & Waddenpaviljoen De Noorman

Beleef Lauwersoog is de overkoepelende merknaam die we gebruiken voor alle activiteiten die we organiseren zoals Land Rover Safari’s, Zeehondentochten en Rescueboot Expedities. We organiseren deze activiteiten vanuit ons Waddenpaviljoen, De Noorman. 

Waar u met Beleef Lauwersoog de prachtige natuur in en rondom Lauwersoog op unieke wijze kan beleven, kunt u bij Waddenpaviljoen De Noorman terecht om op ontspannen wijze de Waddenregio te proeven.

Met een prachtig panoramisch uitzicht, over zowel de Waddenzee als de haven van Lauwersoog, is dit hét mooiste plekje aan de Waddenzee! 

02 Wat is Beleef Lauwersoog

Organisatie missie en Visie

Onze missie
Onze missie

Zoveel mogelijk mensen UNESCO Werelderfgoed Waddenzee en Nationaal park Lauwersmeer laten beleven. Met respect voor mens en dier.

Onze visie
Onze visie

Met respect voor de natuur en fauna, gasten een zo mooi mogelijk beeld van Werelderfgoed Waddenzee en Nationaal park Lauwersmeer laten beleven

Organisatie goals
Organisatie goals

Tincidunt egestas morbi urna urnabelit tincidunt pellentesque urnaleorem cursus lacinia. Amet viverrascelerisque faucibus

04Ontdek meer

Over Beleef Lauwersoog

Met de activiteiten van Beleef Lauwersoog is het ons doel om u en uw gezelschap een onvergetelijke dag te laten beleven.

Persoonlijke aandacht en flexibiliteit zijn hierbij belangrijke kernwaarden voor onze medewerkers. Wees dan ook nooit terughoudend om onze medewerkers om hulp te vragen of ons van feedback te voorzien!
 

Waddenpaviljoen De Noorman

De Noorman is gelegen op het einde van de pier in de haven van Lauwersoog. Een prachtige locatie pal aan de Waddenzee.

Geniet van een fantastisch uitzicht over de haven én de Waddenzee.  Bij helder weer zie je ook Schiermonnikoog liggen en haar vuurtorens.

De Noorman serveert zowel heerlijke malse vlees gerechten als verse vis gerechten uit de Waddenregio. Dineren, lunchen of gewoon even lekker borrelen. Er is voor ieder wat wils en alles wordt met een diepgewortelde passie voor u bereidt! 

Ook ons bedienend personeel heeft persoonlijke aandacht en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Heeft u wensen, feedback of wilt u iets anders met ons delen? We horen dat graag!

Hopelijk tot snel!

Geniet van het avonturen leven